Plannen / Plans

 
Zo nu en dan hebben we kittens. Hieronder vindt u de plannen. Wilt u (vrijblijvend) geïnformeerd worden wanneer er kittens bij ons geboren zijn, geef dan uw e-mailadres en / of telefoonnummer door via contact . U wordt toegevoegd aan de lijst met (mogelijk) geïnteresseerden en u wordt dan op de hoogte gebracht als de kittens geboren zijn.   
 
2017:
Na een drukke periode in 2016 i.v.m. onze verhuizing van Groningen naar Drenthe, waardoor we geen nestjes hadden gepland in 2016, zijn we blij met de plannen in 2017. 
De kittens van Mélofée en Dark Dream zijn geboren op 06-09-2017, zie G-nest/litter 2017.      
Mélofée du Clos de Cachadar                                         Forest Myths Dark Dream
            &          
 
april 2018
Beau besloot roet te gooien in onze plannen voor het allerlaatste nestje van Ayla. Op 28-04-2018 zijn ze geboren, zie Kittens  / H-nest / litter
 
Mei 2018
Ragnarok's Dafne                                                Pure Velvet's Beloved Beau
        &                 
Ivory Illusion (Ivy) is geboren op 18-05-2018, zie I-nest/litter 2018

augustus 2018

Pure Velvet's Cuddling Calisto oftewel Ylva           Pure Velvet's Beloved Beau
                                                                            
        &       
Door omstandigheden kon Ylva begin 2017 niet bij haar butlers blijven, waardoor we haar (tijdelijk) weer terug konden verwelkomen. Dit ervaren we totaal niet als straf! Ylva is geboren in het eerste nestje van Ayla in 2015, een volle zus van onze Star (C-nest/litter 2015) en is alweer meer dan een jaar terug. Met haar had ik altijd een speciale band, net als met onze Star. Door drukte van haar butlers was een nestje met haar eerst uitgesteld en kreeg ze een Suprelorin staafje. Nu deze is uitgewerkt, hebben we gezamenlijk met haar toenmalige butlers besproken te proberen of een nestje met haar nu mogelijk is. Dat lijkt met Beau gelukt te zijn. Qua type vinden we haar misschien wel het beste poesje van het c-nestje en daarom zijn we erg benieuwd naar haar kittens die we rond 10 augustus verwachten. 
Zowel Ylva als Beau zijn getest op HCM, PKD/CIN, Felv/FIV en vrij van GSD IV en PKdef (2017-2018). 

2019
In 2019 hopen we van Star en Melofée weer kittens te mogen zien. De plannen moeten nog concreet worden.